Siirry sisältöön

Energiaviisaat kaupungit – EkoLive: Miten ilmastonmuutos pysäytetään?

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
06.10.2020
18:00 - 19:30

Tapahtumapaikka
G Livelab Tampere


Mitkä ovat vaikuttavimmat ratkaisut kotona ja yhteiskunnassa? Voiko ilmastokriisin kääntää voitoksi kokoaan suuremmassa Suomessa? Tiistaina 6.10.2020 EkoLive-illan alustajana on tietokirjailija Tuomas Vanhanen.

Energiankulutus ja kasvihuonekaasupäästöt kulkevat käsi kädessä. Pattereiden lämpö, auton hörppimä polttoaine tai itse syömämme ruoka ovat kaikki suomalaisten suurimpia päästölähteitä. Vaikka uusiutuva energia murtaa markkinat, fossiilinen energia hallitsee yhä kokonaiskuvaa. Siksi tarvitsemme kaikki keinot käyttöön. Ennen kaikkea kysymys on siitä, kuinka vältämme liiallisen ahdistuksen maailman pelastamisesta ja vältämme vastakkainasettelun, joka ei johda mihinkään. Suomi on hiilineutraali vuonna 2035. Kaupungit jopa aiemmin. Tuomas Vanhanen esittää konkreettisten esimerkkien kautta, kuinka me yhdessä kiihdytämme toimia ilmastokriisin ratkaisemiseksi.

Ovet aukeavat klo 17.00, showtime klo 18.00–19.30. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tilaisuus on myös ikärajaton. G Livelab Tampere on esteetön tila.

Voit seurata tapahtumaa EkoLiven Instagram-profiilin kautta @ekolive_official.

Tapahtuman järjestää Ekokumppanit yhteistyössä Tampereen Sähkölaitoksen kanssa. Tuomas Vanhanen on 6Aika Energiaviisaat kaupungit -hankkeen projektipäällikkö.

Lisätietoa tapahtumasta:

EkoLive-verkkosivut
EkoLive: Miten ilmastonmuutos pysäytetään -tapahtuma Facebookissa 

Kuva: EkoLive, Ekokumppanit