Siirry sisältöön

DigiPore -Chattibottien verkostotapaaminen Helsingissä

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
26.09.2019
13:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
Ylen Iso Paja


Tule tutustumaan suomenkielisten chattibottien nykytilaan ja lähivuosien tulevaisuuteen puheohjattavista chattiboteista Helsingissä Ylen Isossa Pajassa.

Klo 13-15 esitellään monipuolisesti opinto-ohjauksen, opetuksen ja opiskelutaitojen sekä nuoriso-ohjauksen chattibotteja tekijöineen, kuten Otavian Santra, Törö ja Mutu ja Po1nt -verkosto. Yle Svenska ja Vantaan Digipore -hanke demoavat puheohjattuja Google Assistant -botteja.

Klo 15-16 itseorganisoidutaan osallistujien valitsemiin teemoihin ja ryhmiin epäkonferenssin hengessä. Lisäksi pääset kokeilemaan chattibotteja ohjatusti ja tutustumaan bottien tekijöihin.

Ilmoittautuminen työpajaan tästä

Chattibotti -työpaja ohjelma 26.9.2019 PDF-tiedostona

Paja on maksuton, bottiesittelyt ovat suomenkielisiä ja järjestetään Ylen Isossa Pajassa, Radiokatu 3, Helsinki. Järjestäjinä ovat Otavian Nettilukio, Yle ja Vantaan Digipore -hanke.

Antamiasi ilmoittautumistietoja käytetään vain 26.9. työpajaan liittyvässä viestinnässä (kuten nimikylttien teko ja taustamateriaalien lähetys) eikä niistä muodosteta GDPR -tietosuojan tarkoittamaa pysyvää rekisteriä. Otavian tietosuojaselosteet löydät täältä

Lisätietoja:
Kari A. Hintikka, Otavia
kari . hintikka (a) otavia . fi

GSM: 0400 912 979