Siirry sisältöön

Digikyvykkyys – Painetun elektroniikan valmennus Oulussa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
13.01.2020 - 31.10.2020
00:00

Tapahtumapaikka
Linnanmaan kampus


Mistä on kyse?
Oulun yliopisto ja Oamk järjestävät Digikyvykkyys-hankkeeseen kuuluvan painetun elektroniikan valmennuksen, jossa opitaan painetun elektroniikan viimeisintä tietotaitoa suoraan alan tutkijoilta. Valmennus koostuu kurssipaletista, josta jokainen voi valita itselleen sopivan kokonaisuuden. Valmennuksessa annetaan teoriapohja sekä käytännön koulutusta valmistusprosesseissa käytettäviin painotekniikoihin, materiaaleihin, suunnitteluun ja testauksiin sekä laboratorioturvallisuuden perusperiaatteet. Kokonaisuuteen kuuluu myös yritystoimeksiantona tai yrityksessä tehtävä projektityö.

Valmennettavat voivat suorittaa 32 op:n Painettavan elektroniikan osaaja -valmennuskokonaisuuden tai räätälöidä koulutuspaletista haluamansa kokonaisuuden huomioiden osaamistavoitteen ja aiemman osaamisen sekä työkokemuksen.

Kenelle valmennukset sopivat?
Valmennuskokonaisuus soveltuu työttömille ja työttömyysuhan alaisille omaehtoiseen koulutukseen tai sivutoimiseen opiskeluun. Myös työssäkäyvät voivat päivittää osaamistaan valitsemillaan moduuleilla. Esitietovaatimuksena on vähintään alempi korkeakoulututkinto tekniikan tai luonnontieteiden alalta. Englannin kielen sujuva hallitseminen on myös toivottavaa, sillä koulutusmateriaali on pääosin englanniksi.

Missä?
Lähikoulutus, ryhmätyöt ja laboratoriokurssit järjestetään Linnanmaan kampuksella Oulun yliopiston tai Oulun ammattikorkeakoulun tiloissa. Verkko-opetuksessa käytämme Moodle-oppimisympäristöä.

Milloin?
Koulutus aloitetaan 1/2020 verkko-opintojaksolla Printed Electronics. Tämä moduuli on tarjolla itseopiskeluun 31.10.2020 saakka.

Miten?
Valmennukset toteutetaan monimuoto-opetuksena moduulista riippuen. Oppimateriaali perustuu uusimpaan tietoon, josta saat asiaan liittyvän teoreettisen tietämyksen sekä käytännön taidot. Osassa kursseista on laboratoriotyöskentelyä, jossa esimerkiksi painetaan itse elektroniikkakomponentti.

Miksi tulla mukaan?
Saat teknologian kärkiosaamista, joka tuo todellisen kilpailuvaltin työnhakuun. Näitä taitoja ei opi muualta.

Mitä osaat koulutuksen jälkeen?
Valmennuksen jälkeen pystyt toteuttamaan painetun elektroniikan projektin. Osaat painamiseen liittyvät käytännön järjestelyt, ja hallitset myös niihin liittyvän projektinhallinnan.

Lisätietoa
Painettavan elektroniikan valmennuksen omaehtoista koulutusta tai lyhytaikaista sivutoimista opiskelua työttömyysetuudella suunnittelevien yhteydenotot palvelujohtaja Jussi Leponiemi, 0295 056 706, S-posti: jussi.leponiemi@te-toimisto.fi

Yhteyshenkilöt

  • Valmennuskokonaisuus: Eero Huttunen, eero.j.huttunen(at)oulu.fi
  • Yksittäiset kurssit, katso kurssitarjotin (julkaistaan myöhemmin)
  • Painettavan elektroniikan valmennuksen omaehtoista koulutusta tai lyhytaikaista sivutoimista opiskelua työttömyysetuudella suunnittelevien yhteydenotot palvelujohtaja Jussi Leponiemi, 0295 056 706, S-posti: etunimi.sukunimi(at)te-toimisto.fi

Tarkemmat tiedot ja hakeminen tästä

Kuva © Oulun kaupunki