Siirry sisältöön

Digikyvykkyys – Painetun elektroniikan opinnot nyt etänä

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
06.04.2020 - 31.10.2020
00:00


Hanki huippuosaamista etänä! Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun Painetun elektroniikan koulutuksessa opit yritysten arvostamaa huipputeknologiaa suoraan alan tutkijoilta. Kurssit ovat nyt käynnissä, ja mukaan voi liittyä milloin vain. Kevään 2020 kaikki koulutukset järjestetään joko verkkokurssina tai etäluentona. Mahdolliset laboratorio-osuudet järjestetään syksyllä lyhytkursseina! Vielä ehtii mukaan!

Mistä on kyse?

Oulun yliopisto ja Oamk järjestävät Digikyvykkyys-hankkeeseen kuuluvan painetun elektroniikan valmennuksen, jossa opit painetun elektroniikan viimeisimmän tietotaidon suoraan alan tutkijoilta. Valmennus koostuu kurssipaletista, josta jokainen voi valita itselleen sopivan kokonaisuuden. Valmennuksessa annetaan teoriapohja sekä käytännön koulutusta valmistusprosesseissa käytettäviin painotekniikoihin, materiaaleihin, suunnitteluun ja testauksiin sekä laboratorioturvallisuuden perusperiaatteet.

Valmennettavat voivat suorittaa 32 op:n Painettavan elektroniikan osaaja -valmennuskokonaisuuden tai räätälöidä koulutuspaletista haluamansa kokonaisuuden huomioiden osaamistavoitteen ja aiemman osaamisen sekä työkokemuksen.

Kenelle valmennukset sopivat?
Valmennuskokonaisuus soveltuu työttömille, lomautetuille ja työttömyysuhan alaisille omaehtoiseen koulutukseen tai sivutoimiseen opiskeluun. Myös työssäkäyvät voivat päivittää osaamistaan valitsemillaan moduuleilla. Esitietovaatimuksena on vähintään alempi korkeakoulututkinto tekniikan tai luonnontieteiden alalta. Englannin kielen sujuva hallitseminen on myös toivottavaa, sillä koulutusmateriaali on pääosin englanniksi.

Missä?

Koulutuksen ensimmäiset moduulit suoritetaan etäopintoina. Syksyllä 2020 alkavat lähikoulutus, ryhmätyöt ja laboratoriokurssit järjestetään Linnanmaan kampuksella Oulun yliopiston tai Oulun ammattikorkeakoulun tiloissa. Verkko-opetuksessa käytämme Moodle-oppimisympäristöä.

Milloin?
Koulutus on nyt käynnissä, ja mukaan voi liittyä milloin vain. Tämä moduuli on tarjolla itseopiskeluun 31.10.2020 saakka.

Miten?
Valmennukset toteutetaan monimuoto-opetuksena moduulista riippuen. Oppimateriaali perustuu uusimpaan tietoon, josta saat asiaan liittyvän teoreettisen tietämyksen sekä käytännön taidot. Osassa syksyllä 2020 alkavista kursseista on laboratoriotyöskentelyä, jossa esimerkiksi painetaan itse elektroniikkakomponentti.

Miksi tulla mukaan?
Saat teknologian kärkiosaamista, joka tuo todellisen kilpailuvaltin työnhakuun. Näitä taitoja ei opi muualta.

Mitä osaat koulutuksen jälkeen?
Valmennuksen jälkeen pystyt toteuttamaan painetun elektroniikan projektin. Osaat painamiseen liittyvät käytännön järjestelyt, ja hallitset myös niihin liittyvän projektinhallinnan.

Lisätietoa
Painettavan elektroniikan valmennuksen omaehtoista koulutusta tai lyhytaikaista sivutoimista opiskelua työttömyysetuudella suunnittelevien yhteydenotot palvelujohtaja Jussi Leponiemi, 0295 056 706, jussi.leponiemi(at)te-toimisto.fiLisätietoa

Valmennuskokonaisuus: Eero Huttunen, eero.j.huttunen(at)oulu.fi

Hakeminen

https://www.digikyvykkyys.fi/koulutukset/oulu/

Kuva Juho Kemppainen