Siirry sisältöön

Citylogistiikan viimeisen kilometrin haasteet ja ratkaisut Helsingissä

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
18.10.2019
08:30 - 11:00

Tapahtumapaikka
MOW Areena


Avaa aamusi Areenalla – tule kuuntelemaan, keskustelemaan ja solmimaan uusia kontakteja herättävien aiheiden ja kahvikupposen äärelle TIEKEn AamuAreenalle.

Citylogistiikan viimeisen kilometrin haasteet ja ratkaisut

Viimeinen kilometri on logistiikkaketjun hitain ja kallein osa. Kun kaupunki kasvaa ja tiivistyy, tila käy yhä ahtaammaksi ja viimeisen kilometrin haasteet kasvavat.

Jotta kaupunki pysyy viihtyisänä ja turvallisena paikkana olla ja elää, sekä yrityksille houkuttelevana paikkana toimia, on etsittävä uusia ratkaisuja logistiikan järjestämiseksi entistä tehokkaammin ja kestävämmin. Myös Hiilineutraali Helsinki 2035 -tavoite tukee tätä ponnistusta.

8.30 Avaus ja alustukset

Alustusten ja keskustelun jälkeen AamuAreena jatkuu Citylogistiikan työpajana aina klo 11.00 asti.

Alustamassa:

Sami Sahala, Projektipäällikkö, Smart Mobility, Forum Virium Helsinki

Assi Rautanen, Projektipäällikkö, Citylogistiikka – hanke

Citylogistiikan haasteet
Kaupunki kasvaa ja tiivistyy. Kaupungin pysyminen puhtaana, turvallisena ja elinvoimaisena edellyttää uusia toimintamalleja. Logistiikka-alalla viimeinen kilometri on tunnistettu palveluketjun hitaimmaksi ja kalleimmaksi osaksi ja sielläkin kaivataan uusia malleja. Tavoitteena on löytää yhdessä ratkaisuja, jotka hyödyttävät kaikkia osapuolia.

Ilmoittaudu tapahtumaan 17.10. mennessä tästä linkistä.

Tilaisuus on maksuton, mutta huomaathan, että peruuttamattomasta poisjäännistä veloitamme järjestelykuluina 50 euroa. Osallistumisen voi peruuttaa ilman kustannuksia kaksi päivää ennen tilaisuutta. Seurataksesi tapahtuman livestriimiä, sinun ei tarvitse ilmoittautua.

Lisää tietoa tapahtumasta täältä.