Siirry sisältöön

CityIoT ja Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -Kehitä kokeilemalla -tilaisuus: Yritysten kokemuksia yhteiskehittämi­sestä Oulussa

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
12.06.2019
09:30 - 10:30

Tapahtumapaikka
Valkean kokoustilat 4krs


KEHITÄ KOKEILEMALLA! AAMUKAHVITILAISUUS YRITYKSILLE

Tervetuloa kuulemaan yritysten kokemuksia kaupunkien ja oppilaitosten kanssa yhdessä kehittämistä ratkaisuista oppimiseen, oppimisympäristöihin ja kiinteistöjen hallintaan liittyen. Paikalla on CityIoT ja Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -hankkeissa mukana olleita yrityksiä, jotka jakavat kokeiluista saatuja oppeja. Tule ihmeessä mukaan verkostoitumaan ja tutustumaan kokeilutoimintaan!

Ilmoittautuminen 5.6. mennessä tästä

Ohjelma

8.30 Aloitus ja aamukahvit

6Aika hankkeiden yrityksille tarjoamat mahdollisuudet kokeilla ja testata teknologiaa ja kehitteillä olevia ratkaisuja.

Kokeiluista saatuja oppeja osallistuneiden yritysten kertomana

  • Case Ramboll Oy: Lumikuorman seuranta
  • Case Siili Solutions Oy: IoT oppimisympäristöjen tilavarauksessa ja käyttäjien vuorovaikutuksen tarkastelussa
  • Case Qridi Oy & Otava OY: Terve elämä – hyvinvoinnin oppimiskokonaisuus
  • Case Simua Startup: Tekoäly oppimisessa

10.30 Mahdollisuus verkostoitua ja tilaisuuden päätös

Lisätiedot Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt:

Ville Lankinen, ville.lankinen@ouka.fi ja

Johanna Pihlajamaa, johanna.pihlajamaa@oamk.fi,

CityIoT -hanke: Pirjo Rousu, pirjo.rousu@oulu.fi

Tilaisuus on osa Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt ja CityIoT -hankkeita, jotka ovat saaneet rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta ja ovat osa 6Aika-strategiaa.

Ensimmäisen tavoitteena on vahvistaa oppimiseen sekä erilaisiin älykkäisiin fyysisiin ja virtuaalisiin oppimis- ympäristöihin liittyviä palveluja, tuotteita ja teknologioita kehittävien ja tarjoavien yritysten liiketoimintamahdolli- suuksia. Hankkeessa ovat mukana: Helsingin, Espoon, Tampereen, Turun ja Oulun kaupungit, Forum Virium Helsinki, Tampereen ammattikorkeakoulu, Turun ammattikorkeakoulu ja Oulun ammattikorkeakoulu.

Tulevaisuuden toimijariippumaton dataintegraatioalusta (CityIoT) hankkeen tavoitteena on kehittää kaupunkien digitalisaatiovalmiuksia määrittelemällä avoin dataintegraatioalusta ja sen rajapintaehdot, murtaa nykyiset toimitta- jakohtaiset siilot ja mahdollistaa eri lähteistä saatavan tiedon täysimääräinen hyödyntäminen. Hankkeen toteuttajat ovat Oulun yliopisto, Oulun kaupunki, Tampereen kaupunki, Oulun ammattikorkeakoulu sekä Tampereen yliopisto.