Siirry sisältöön

CircHubs 2: New Forms Friday – Kestävän muotoilun market

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
06.05.2022
11:00 - 18:00

Tapahtumapaikka
Vierailukeskus Joki


Tulevaisuuden muotoilu on kestävää, ja siinä hyödynnetään jo olemassa olevia jätemateriaaleja ja teollisuuden sivuvirtoja. Tervetuloa tutustumaan kiertotalouden mukaiseen muotoiluun ja tuotteisiin New Forms Friday – kestävän muotoilun marketissa Vierailukeskus Joessa perjantaina 6.5. Tapahtuman järjestää Uuden muotoilun yhdistys ja Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH).

New Forms Fridayn myyjätarjonnassa korostuvat kestävä ja läpinäkyvä tuotantoketju sekä kiertotalouden periaatteiden edistäminen. Myytävänä on kierrätettyä upcycle-designia sekä uniikkeja tuotteita: vaatteita, uima-asuja, koruja, asusteita, laukkuja, luonnonkosmetiikkaa ja muuta kiehtovaa löydettävää.

Tapahtumassa esillä oleviin brändeihin voi tutustua tapahtuman Facebook-sivuilta.

New Forms Friday kannustaa kuluttajia hankkimaan kiertotalouden periaatteiden mukaisesti valmistettuja tuotteita. Tapahtumassa voit myös tutustua tarkemmin kiertotalouteen, keskustella alan asiantuntijoiden kanssa ja verkostoitua.

Kestävän muotoilun marketin järjestävät Uuden muotoilun yhdistys ja Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH).

NEW FORMS FRIDAY – Kestävän muotoilun market

  • Pe 6.5.2022 klo 11–18
  • Vierailukeskus Joki, Lemminkäisenkatu 12b, Kupittaa, Turku
  • Musiikista vastaa DJ Kulmisjärvi.
  • Tapahtuma Facebookissa

Tapahtumapaikkaan Vierailukeskus Jokeen on helppoa saapua jalan, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla. Kupittaan alueella työskentelevien on helppo piipahtaa myyjäisissä vaikkapa lounastauolla.

Lisätietoja tapahtumasta:
Tuomas Alijoki, viestintäasiantuntija, LSJH
tuomas.alijoki@lsjh.fi
040 8670 195

Roosa Karhu, tapahtumatuottaja, Uuden muotoilun yhdistys
roosa@uudenmuotoilunyhdistys.fi
040 824 2077

Marketit ovat osa Uuden muotoilun yhdistyksen Design Open House -konseptia ja toisena järjestäjänä on Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH). Tapahtuma järjestetään osana 6Aika: Circhubs 2-hanketta, jossa kehitetään konseptia kiertotalouden kauppapaikalle.