Siirry sisältöön

CircVol – Kiertotalous­kohteiden benchmarking

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
28.10.2020
12:00 - 14:00


Tervetuloa virtuaaliseen benchmarking -tilaisuuteen, jossa esitellään Suomessa toteutuneita kiertotalouskohteita!

Tilaisuudessa pääset tutustumaan kotimaisiin kiertotalouden edelläkävijöihin. Sakari Ermala esittelee bio- ja kiertotalouden sekä kiinteistökehittämisen osaaja Verte Oy:n roolia platform-yrityksenä Kolmenkulman alueen kehittämisessä. VTT:n Mika Härkönen avaa ovet Espoossa toimivaan kiertotalouden pilot-ympäristö Bioruukkiin. Osana tilaisuutta järjestetään ohjattu paneelikeskustelu, jolloin myös osallistujat voivat esittää kysymyksiä.

Tapahtuma järjestetään virtuaalisesti etäyhteyksin Microsoft Teamsissa. Ilmoittautumiset viimeistään 22.10. ilmoittautumislinkin kautta.

Osallistumislinkki ja ohjeet lähetetään ilmoittautuneille. Käytössämme on Microsoft Teams -alusta. Kokoukseen voi liittyä joko sovelluksen tai verkon kautta.

Tilaisuus järjestetään osana Helsingin kaupunginkanslian elinkeino-osaston yrityspalveluiden koordinoimaa 6Aika CircVol -hankkeen osatoteutusta. Kehittämisen kohteena ovat bio- ja kiertotalousyrityksille suunnatut palvelut ja kaupunkisuunnittelun mahdollistamat alustat.

Hankkeen yhtenä tavoitteena on luoda yhteistyössä kaupungin eri toimijoiden, yritysten ja seudun muiden sidosryhmien kanssa toimintamalli bio- ja kiertotalouden teollisten ja urbaanien symbioosien/yhteistoimintamallien vahvistamiseen kaupungeissa. Symbioosissa toisen jäte on toisen raaka-ainetta ja toimijat tuottavat toisilleen lisäarvoa hyödyntämällä tehokkaasti raaka-aineita, teknologiaa, palveluja ja energiaa. Ramboll
Finland Oy toimii konsulttina tässä osuudessa.

Lisätietoa:
Hankkeen verkkosivuilta