Siirry sisältöön

CircVol – Betonimurskeen hyödyntäminen -koulutus Turussa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
28.01.2020
12:15 - 16:00

Tapahtumapaikka
Forum Marinum, Seminaariluokka,


Betonimursketta on käytetty Suomessa tie- ja katurakenteissa 1990-luvun alusta lähtien. Laatuvaatimukset täyttävä betonimurske on useimmilta ominaisuuksiltaan luonnonkiviainesta vastaava ja suurta kantavuutta vaativiin kohteisiin jopa parempaa maarakennusmateriaalia.

Betonijätettä on karkeasti arvioitu muodostuvan Suomessa vuositasolla noin 1,5 milj.t. Tavoitteena on kierrättää kaikki mielekkäästi kierrätettävissä oleva betonijäte infra- ja maarakenteisiin.

Tilaisuudessa käydään läpi seuraavia aihealueita:

  • Betonimurske materiaalina
  • Betonimurskeen laadunhallinta (purusta maarakentamiseen)
  • Uusiomateriaali ja betonimurskerakentamisen ohjeistus
  • Betonimurskerakenteiden suunnittelu, mitoitus, hankinta, rakentaminen ja kunnossapito
  • Muut rakenteet ja niiden huomioiminen
  • Betonimurske ja ympäristö

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 22.1. täällä

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen sekä yrityksiltä De Minimis -lomakkeen täyttämisen. Koulutuksen arvo on 50€ / hlö.Koulutus on luonteeltaan julkista ns. de minimis -tukea, jota yritys voi käyttää enintään 200 000 euroa kuluvan ja kahden edeltävän vuoden aikana. Osallistuvaa yritystä pyydetään ilmoittamaan aikaisemmin saamansa (mahdolliset) de minimis -tuet lomakkeella. Lomakkeen allekirjoittajan tulee olla yrityksessä nimenkirjoitusoikeudellinen. Lomake tulee täyttää, vaikka tukea ei olisi kertynyt aiemmin. Alkuperäinen allekirjoitettu kappale tulee toimittaa minulle sähköpostilla (pilvi.kara(at)varsinais-suomi.fi) tai antaa koulutuksessa.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä tai tarvitset lisätietoja, vastaan mielelläni:

Pilvi Kara
pilvi.kara(at)varsinais-suomi.fi
puh. 040 741 1593