Siirry sisältöön

CircularHoodFood -tulosseminaari

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
16.03.2022
09:00 - 11:00

Tapahtumapaikka
Tapahtumatori / Helsingin kaupungintalon aula


Tervetuloa CircularHoodFood -hankkeen tulosseminaariin!

Kerromme tilaisuudessa, mitä opimme hankkeen aikana mm. kaupunkiviljelykokeiluista kerrostalossa.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 7.3.2022 mennessä tämän linkin kautta.

Tilaisuus on osallistujille maksuton ja sitä on mahdollista seurata myös striimin välityksellä. Myös linkki striimauksen tallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille tilaisuuden jälkeen.

Ohjelma

  • 8.30 Kahvitarjoilu
  • 9.00 Tervetuloa tilaisuuteen
    • HSY:n toimitusjohtaja Tommi Fred ja hankkeen projektipäällikkö Nea Metsänranta
  • 9.10 Urbaani ruoantuotanto osana kestävää ruokajärjestelmää
    • europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen
  • 9.20 Käytännön kokeilujen esittelyt
    • Opas yhteisöviljelmän perustamisesta kerrostaloon ja pilottitalon kokemukset / Marja Roitto (HY) ja Minna Pääkkönen (VAV)
    • Viljelykokeiluista ideoita tuotteiden ja palvelujen parantamiseen / Stephane Poirié (Helsieni Oy), Timo Koljonen (Intellectual Farms Oy), Jouni Spets (Plant Steps Oy) ja Tuomas Ilander (Blokgarden Oy)
    • Ravintoloiden biojätteet ravinteiksi / Tuomas Ilander (Blokgarden Oy)
    • Kaupunkien keinot kannustaa urbaaniin ruoantuotantoon / Aino Hatakka (HSY)
    • Vantaan kaupungista urbaanin ruoan pääkaupunki / Panu Vuorimaa (Vantaan kaupunki)
    • Toinen kattaus: Keittiömestareiden hävikkivinkit kotikokeille / Henrik Kovanen (Savoy) ja Jyrki Sukula
    • Lajittelukalusteiden uudet innovaatiot kerrostalokotiin / Roosa Halonen (HSY)
  • 10.45 Loppukeskustelu
  • 11.00 Verkostoitumislounas (omakustanteinen)

Huomioitavaa: Tapahtuman järjestelyissä toimitaan aluehallintoviraston kulloinkin voimassa olevien koronasuositusten ja -rajoitusten mukaan. Kerrothan ilmoittautuessasi, osallistutko tilaisuuteen paikan päällä, vai etänä striimin kautta. Striimaus on katsottavissa 30.3.2022 asti. Järjestäjä informoi tilaisuuteen ilmoittautuneita koronaan liittyvistä käytännön järjestelyistä viikkoa ennen tilaisuutta. Tilaisuus saatetaan esimerkiksi siirtää kokonaan etätapahtumaksi, mikäli koronatilanne sitä vaatii.

Lisätietoa:

Nea Metsänranta, kiertotalousasiantuntija, HSY
nea.metsanranta@hsy.fi

CircularHoodFood -hankkeen verkkosivut HSY:n sivuilla

Kuva: HSY / Markku Laine