Siirry sisältöön

CarbonWise – Kokemuksia ravintolakentältä: Ruokahävikki hallintaan!

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
17.03.2021
14:00 - 15:30


Tervetuloa Mission Zero Foodprint – ja CarbonWise -hankkeiden yhteiseen webinaarin, jossa esitellään parhaita käytäntöjä ravintola- ja kongressialan ruokahävikin hallintaan.

Miltä näyttää valtakunnallinen ruokahävikkitiekartta ravintoloiden osalta? Miten ruokahävikkiä voidaan ennaltaehkäistä gastronomia edellä? Entä millaisia työkaluja ravintoloille on tarjolla ruokahävikin hallintaan?

Mission Zero Foodprint – ja CarbonWise-hankkeiden yhteiswebinaari etsii vastauksia näihin kysymyksiin nostaen esille konkreettisia esimerkkejä ravintolakentältä. Osallistu webinaariin, niin kuulet mielenkiintoisia lähestymistapoja ja ratkaisuja alan toimijoilta.

Tapahtuma:

Kokemuksia kentältä: Ruokahävikki hallintaan! -webinaari. Tarkempi ohjelma päivittyy pian ilmoittautumissivulle.

Milloin:

Keskiviikkona 17.3.2021 klo 14:00–15:30

Missä:

Teams-webinaari. Tapahtumalinkki lähetetään ilmoittautuneille

Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä.

Mission Zero Foodprint -hanke kokoaa ravintola- ja ruokapalvelualan yrityksiä, kehittäjiä ja sidosryhmiä yhteiskehittämään ravintoloiden toimintaprosesseja kohti hiilineutraaliutta. Hankkeessa kokeillaan ja kehitetään digitaalisia työkaluja sekä pilotoidaan uusia toimintamalleja yhdessä Uudenmaan ravintoloiden kanssa.

CarbonWise edistää yritysten hiiliviisautta. Hanke kannustaa yrityksiä huomioimaan ilmastonmuutoksen ja hiilijalanjäljen pienentämisen, kädenjäljen ja kompensoinnin sekä laajasti kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut strategiassaan.

Kuva: Helsinki Marketing, Jussi Hellsten