Siirry sisältöön

Carbon neutral tourism – Matkailualan yritysten työpaja

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
09.06.2020
09:00 - 12:00


Tule kehittämään matkailualaa kohti hiilineutraaliutta!

6Aika: Carbon Neutral Tourism -hanke järjestää verkkotyöpajoja matkailualan toimijoille. Tämä 9.6. järjestettävä työpaja on suunnattu matkailualan yrittäjille ja työntekijöille. Olet sitten isomman tai pienemmän matkailualan yrityksen toimija, olet tervetullut mukaan työpajaan!

Työpajoissa selvitetään matkailualan toimijoiden toiveita ja tarpeita hiilineutraalimpaan matkailuun. Niissä pohditaan yhdessä, millaisista hiilineutraaliutta edistävistä palveluista ja toimintamalleista on todellista hyötyä alalla toimiville. Mitä arvoa hiilijalanjäljen ja energiankulutuksen mittaaminen tuo, ja miten se näkyy matkailualan yritysten toiminnassa? Mikä data on kehittämisen kannalta arvokasta matkailualan yrityksille?

Työpajoista saatuja tietoja hyödynnetään myös Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelman kehittämisessä, Lapin liiton Välkky-hankkeessa sekä 6Aika: CarbonWise -hankkeessa.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittadu mukaan työpajaan täältä.

6Aika: Carbon Neutral Tourism -hankkeen tavoitteena on vähentää matkailualan hiilidioksidipäästöjä ja lisätä energiatehokkuutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme dataa hyödyntäviä älykkäitä ratkaisuja ja uusia toimintamalleja matkailualan toimijoiden käyttöön. Hankkeen toteuttavat Helsingin Kaupunki, Forum Virium Helsinki, Turun Kaupunki ja Visit Tampere. Kokonaisbudjetiltaan noin 800 tuhannen euron yhteishanketta koordinoi Helsingin kaupunki. Lisätietoja 6Aika: Carbon Neutral Tourism -hankkeesta.

Kuva: Lauri Rotko