Siirry sisältöön

Carbon Neutral Tourism – Matkailualan alue- ja kaupunkitoimijoiden verkkotyöpaja

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
11.06.2020
09:00 - 12:00


Tule kehittämään matkailualaa kohti hiilineutraaliutta!

6Aika: Carbon Neutral Tourism -hanke järjestää verkkotyöpajoja matkailualan toimijoille. Tämä 11.6. järjestettävä työpaja on suunnattu matkailun alue- ja kaupunkitoimijoille.

Työpajoissa selvitetään matkailualan toimijoiden toiveita ja tarpeita hiilineutraalimpaan matkailuun. Niissä pohditaan yhdessä, millaisista hiilineutraaliutta edistävistä palveluista ja toimintamalleista on todellista hyötyä alalla toimiville. Mitä arvoa hiilijalanjäljen ja energiankulutuksen mittaaminen tuo, ja miten se näkyy matkailualan yritysten toiminnassa? Mikä data on kehittämisen kannalta arvokasta matkailualan yrityksille?

Työpajoista saatuja tietoja hyödynnetään myös Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelman kehittämisessä, Lapin liiton Välkky-hankkeessa sekä 6Aika: CarbonWise -hankkeessa.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu työpajaan mukaan täällä.

6Aika: Carbon Neutral Tourism -hankkeen tavoitteena on vähentää matkailualan hiilidioksidipäästöjä ja lisätä energiatehokkuutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme dataa hyödyntäviä älykkäitä ratkaisuja ja uusia toimintamalleja matkailualan toimijoiden käyttöön. Hankkeen toteuttavat Helsingin Kaupunki, Forum Virium Helsinki, Turun Kaupunki ja Visit Tampere. Kokonaisbudjetiltaan noin 800 tuhannen euron yhteishanketta koordinoi Helsingin kaupunki. Lisätietoja 6Aika: Carbon Neutral Tourism -hankkeesta

Kuva: Lauri Rotko