Siirry sisältöön

Avoimet innovaatioalustat: Make with Six Cities Espoossa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
16.01.2018
10:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
Dipoli


6Aika-hankkeen Avoimet innovaatioalustat -kärkihanke järjestää Make with Six Cities -tapahtuman  Dipolissa, Espoon Otaniemessä 16.1.2018 klo 10–16. Tule mukaan luomaan uusia menestystarinoita parhaista raaka-aineista ja törmäämään erilaisiin verkostoihin!

Espoo, Helsinki ja Vantaa järjestävät yhdessä Make with Six Cities -tapahtuman ja kutsuvat yritykset ja kaupunkikehittäjät kuulemaan kaupunkien innovaatioalustoista ja yhteiskehittämisestä.

Tilaisuuden keynote-puheenvuoron pitää digitaalisen alustatalouden-asiantuntija Jukka Viitanen, minkä jälkeen puheenvuoro-osioissa kerrotaan 6Aika-hankkeen aikana kertyneistä innovaatio-opeista.

Esillä ovat mm. Espoon kaupungin kehittämä KYKY-malli eli koulujen ja yritysten kiihdytetty yhteiskehittäminen sekä Helsingin Kalasatama terveyden ja hyvinvoinnin kehitysalustana.

Työpajoissa testataan työkaluja ja ideoidaan uutta

Päivän aikana pidetään myös useita työpajoja, joissa osallistujat pääsevät esimerkiksi testaamaan KuntaKanvasta, joka on Espoossa kehitetty strateginen työkalu toiminnan jäsentämiseen ja johtamiseen, sekä ideoimaan uutta innovaatioiden showroomia.

Tapahtuman tavoitteena on edistää yritysten ja kaupunkien yhteistyötä ja levittää parhaita yhteiskehittämisen malleja ja oppeja kaupungista toiseen.

Kutsumme mukaan kaikki, jotka haluavat kehittää uusia asioita ja saada aikaan tekoja! Jaathan siis kutsua eteenpäin verkostoissasi.

Ohjelma ja linkki ilmoittautumiseen

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Veera Vihula, veera.vihula(at)espoo.fi puh. 043 826 9183

Tapahtumakoordinaattori Ella Matula, ella(at)bom.fi puh. 040 579 3032