Siirry sisältöön

6Aika ja Pohjoinen kasvuvyöhyke -työpajasarja: Osaamisen kehittäminen, työllisyys ja teknologia-ala

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
03.09.2020
09:00 - 11:00


Miten teknologia-alan osaamista ja työllisyyttä voitaisiin lisätä kotipaikkakunnallasi? Entä miten teknologia-alalle työllistymisestä voitaisiin tehdä houkuttelevampaa? Entä miten teknologia-alan osaamisella voidaan parantaa alueesi yksityisten yritysten työllistämistä?

Tervetuloa keskustelemaan näistä aiheista ja muista mielenkiintoisista teknologia-alan osaamiseen ja työllisyyteen liittyvistä teemoista kaikille avoimeen verkkotyöpajaan torstaina 3.9. klo 9:00 – 11:00

Fasilitoidussa verkkotyöpajassa ei tarvitse pelkästään kuunnella, sillä pääset myös keskustelemaan ja jakamaan ideoitasi työpajan osallistujien kanssa. Tervetuloa verkostoitumaan!

Ilmoittaudu mukaan työllisyyttä ja teknologia-alaa koskevaan verkkotyöpajaan.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan Suomen suurimman älykaupunki-innovaatioalustan hankekokemuksista ja verkostoitumaan muiden kaupunkikehitystoimijoiden kanssa!

 

6Aika ja Pohjoinen kasvuvyöhyke järjestävät yhdessä kesän 2020 aikana kaikille avoimen 10-osaisen verkkotyöpajasarjan 6Aika-hankkeiden tuloksista ja niiden soveltamismahdollisuuksista. Osallistavien työpajojen teemat vaihtelevat avoimista innovaatioalustoista kiertotalouden kehityshankkeisiin ja ne kannustavat toimialarajat ylittävien jatkokehityssuunnitelmien ideointiin. Työpajoissa on puhujina hankeasiantuntijoita kustakin teemasta. Great Mindsin fasilitoimat työpajat toteutetaan Zoom-alustaa hyödyntäen ja työpajoihin mahtuu 50 nopeinta osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujille lähetetään liittymislinkki Zoom-alustalle ilmoittautumisen yhteydessä.

6Aika – Avoimet ja älykkäät palvelut on kestävän kaupunkikehityksen strategia, jota toteuttavat yhteistyössä kuutoskaupungit Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku ja Oulu. Sen kautta on toteutettu lukuisia onnistuneita kaupunkikehityksen hankkeita, jotka ovat jääneet osaksi kaupunkien pysyvää toimintaa.

Pohjoinen kasvuvyöhyke on Etelä-Suomen 13 merkittävintä kaupunkia ja kuusi maakuntaa käsittävä yhteistyöverkosto, joka tuo uutta liiketoimintaa, työpaikkoja ja elinvoimaa Suomeen yhdistämällä valtion, kaupunkien, elinkeinoelämän sekä tutkimus- ja kehitysorganisaatioiden keskeiset edustajat. Yhdessä Pohjoinen kasvuvyöhyke ja 6Aika edustavat laajaa kokemusta monialaista yhteistyöstä.

Lisätietoja tapahtumasta:
Anna-Mari Sopenlehto-Jokinen
6Aika-kaupunkikoordinaattori
050 5590239
anna-mari.sopenlehto-jokinen@turku.fi

Marjo Uotila
Yhteysjohtaja, Pohjoinen kasvuvyöhyke
040 651 4724
marjo.uotila@turku.fi
http://www.kasvuvyohyke.fi/pohjoinen-kasvuvyohyke

Kuva: Turun kaupunki