Siirry sisältöön

6Aika ja Pohjoinen kasvuvyöhyke -työpajasarja: Mahtuuko ihminen hiilineutraaliin ja energiatehokkaaseen kaupunkiin?

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
09.09.2020
13:00 - 15:00


Mahtuuko ihminen hiilineutraaliin ja energiatehokkaaseen kaupunkiin? Työpajassa kuulet, miten kiinteistösektori muovautuu kohti kestävää kaupunkikehitystä ja millaisia energiatehokkaita ratkaisuja kaupunkialustoilla ja rakentamisessa on testattu. Miten sinä hyödyntäisit niitä kotipaikkakunnallasi?

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta kaikille avoimeen, 6Aika-hankkeen ja Pohjoisen kasvuvyöhykkeen järjestämään verkkotyöpajaan keskiviikkona 9.9.2020 klo 13:00 – 15:00.

Fasilitoidussa verkkotyöpajassa ei tarvitse pelkästään kuunnella, sillä pääset keskustelemaan ja jakamaan ideoitasi työpajan osallistujien kanssa. Tervetuloa kuuntelemaan Suomen suurimman älykaupunki-innovaatioalustan hankekokemuksista ja verkostoitumaan muiden kaupunkikehitystoimijoiden kanssa!

Ilmoittaudu mukaan kiinteistöalan murrosta ja energiatehokasta kaupunkia käsittelevään työpajaan

6Aika ja Pohjoinen kasvuvyöhyke järjestävät yhdessä kesän 2020 aikana kaikille avoimen 10-osaisen verkkotyöpajasarjan 6Aika-hankkeiden tuloksista ja niiden soveltamismahdollisuuksista. Osallistavien työpajojen teemat vaihtelevat avoimista innovaatioalustoista kiertotalouden kehityshankkeisiin ja ne kannustavat toimialarajat ylittävien jatkokehityssuunnitelmien ideointiin. Työpajoissa on puhujina hankeasiantuntijoita kustakin teemasta. Great Mindsin fasilitoimat työpajat toteutetaan Zoom-alustaa hyödyntäen ja työpajoihin mahtuu 50 nopeinta osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujille lähetetään liittymislinkki Zoom-alustalle ilmoittautumisen yhteydessä.

6Aika – Avoimet ja älykkäät palvelut on kestävän kaupunkikehityksen strategia, jota toteuttavat yhteistyössä kuutoskaupungit Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku ja Oulu. Sen kautta on toteutettu lukuisia onnistuneita kaupunkikehityksen hankkeita, jotka ovat jääneet osaksi kaupunkien pysyvää toimintaa.

Pohjoinen kasvuvyöhyke on Etelä-Suomen 13 merkittävintä kaupunkia ja kuusi maakuntaa käsittävä yhteistyöverkosto, joka tuo uutta liiketoimintaa, työpaikkoja ja elinvoimaa Suomeen yhdistämällä valtion, kaupunkien, elinkeinoelämän sekä tutkimus- ja kehitysorganisaatioiden keskeiset edustajat. Yhdessä Pohjoinen kasvuvyöhyke ja 6Aika edustavat laajaa kokemusta monialaista yhteistyöstä.

Lisätietoja tapahtumasta:
Anna-Mari Sopenlehto-Jokinen
6Aika-kaupunkikoordinaattori
050 5590239
anna-mari.sopenlehto-jokinen@turku.fi

Marjo Uotila
Yhteysjohtaja, Pohjoinen kasvuvyöhyke
040 651 4724
marjo.uotila@turku.fi
http://www.kasvuvyohyke.fi/pohjoinen-kasvuvyohyke

Kuva: Turun kaupunki