Siirry sisältöön

6Aika ESR-haun infotilaisuus Oulussa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
25.01.2018
13:00 - 15:30

Tapahtumapaikka
Hotelli Lasaretti


Hämeen ELY-keskus järjestää yhteistyössä kuutoskaupunkien ja 6Aika-strategiatoimiston kanssa hakuinfon torstaina 25.1.2018 klo 13-15.30 koskien uutta 6Aika – Kestävän kaupunkikehittämisen ESR-hakua. Haku on avoinna 22.1. – 16.3.2018.

Hankehaussa haetaan rahoitettavaksi Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 -rakennerahasto-ohjelman erityistavoitteiden 6.1 (Nuorten ja muiden heikossa työmarkkina-asemassa olevien työllistymisen edistäminen), 9.1 (Siirtymävaiheita ja koulutuksellista tasa-arvoa tukevien palveluiden parantaminen), 9.2 (Kasvu- ja rakennemuutosalojen koulutuksen tarjonnan ja laadun parantaminen) ja 10.1 (Työelämän ulkopuolella olevien työ- ja toimintakyvyn parantaminen) mukaisia sekä 6Aika-strategian Avoin osallisuus ja asiakkuus -painopisteeseen kohdistuvia hankkeita.

Rahoitettavaksi haetaan yhteishankkeita, joissa on toteuttajia vähintään kahden kuutoskaupungin alueelta. Hankkeiden tulee kohdistua vähintään kahden eri kuutoskaupungin alueelle (Espoo, Helsinki, Oulu, Tampere, Turku ja Vantaa).

Rahoittavana viranomaisena toimii Hämeen ELY-keskus, jolle hakemukset osoitetaan.

Infotilaisuudessa esitellään ESR-haun painopisteitä, 6Aika-strategian sisältöjä ja hankehakemuksen keskeisiä sisältöjä. Tilaisuuden tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Ilmoittautuminen tapahtuu Webropol-lomakkeella torstaihin 18.1.2018 klo 16 mennessä.

Paikat tilaisuuteen täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuutta voi seurata myös suorana verkkolähetyksenä netin kautta. Linkki ja ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille myöhemmin.

Lisätietoja 6Aika ESR-hausta löytyy hakuilmoituksesta ja sen liitteenä olevasta hakijan ohjeesta, jotka julkaistaan ennen haun avaamista Rakennerahastojen Ajankohtaista – Hakuajat -osiossa.