Siirry sisältöön

EAKR-täydennyshaku aukeaa helmikuussa – vahvista 6Aika-hankkeesi vaikuttavuutta

14.12.2020 | 6AikaUutiset

Kuva: Pexels

6Aika – Kestävän kaupunkikehittämisen EAKR-haku avataan yksivaiheisena keväällä 2021. Kyseessä on täydennyshaku jo käynnistyneille tai päättyneille 6Aika-strategian EAKR-hankkeille. Haku on avoinna 1.-28.2.2021. 

Helmikuussa avautuvassa haussa etsitään hankkeita, jotka täydentävät uudella, konkreettisella kokonaisuudella käynnissä olevaa tai jo päättynyttä 6Aika EAKR-hanketta. Uusilla hankkeilla on tarkoitus vahvistaa aiempien 6Aika-hankkeiden vaikuttavuutta ja parantaa niiden tuloksellisuutta – esimerkiksi uusilla kokeiluilla tai tulosten levittämiseen liittyvillä toimenpiteillä. Nyt haettavat hankkeet ovat lyhytkestoisia, puolesta vuodesta vuoteen ja niiden budjettien tulee olla linjassa keston kanssa.

Lisää tietoa haun sisällöistä kerrotaan infotilaisuudessa 20.1.2021 klo 8.30-10. Tilaisuudessa esitellään haun painopisteitä, hakemusprosessia sekä hakemuksille ja EAKR-hankkeille asetettuja vaatimuksia. Tilaisuus järjestetään verkossa Microsoft Teamsin kautta. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse linkki tilaisuuteen.

Ilmoittaudu hakuinfoon maanantaihin 18.1. mennessä tämän linkin kautta. Tervetuloa!

Tapahtuman järjestävät Uudenmaan liitto, kuutoskaupungit ja 6Aika-strategiatoimisto.

6aika.fi/yhteystiedot

www.uudenmaanliitto.fi/6Aika

www.rakennerahastot.fi