Siirry sisältöön

CarbonWise kehittää yrityksistä hiiliviisaita

Kuva: BusinessOulu

Uusi 6Aika-hanke CarbonWise kiinnittää yritysten huomiota ilmastonmuutokseen ja hiilijalanjäljen pienentämiseen. Hanke tarjoaa yrityksille työkaluja ja menetelmiä, joilla ne voivat itse seurata ja pienentää hiilijalanjälkeään.

“CarbonWise tarjoaa työkaluja kestävän kehityksen ja hiiliviisaiden ratkaisujen toteuttamiseen yrityksissä. Edistämme hiilineutraaliustavoitteita jokaisessa mukana olevassa kolmessa kaupungissa, yhdessä saamme aikaan enemmän vaikuttavuutta”, projektipäällikkö Tiina Haapaniemi BusinessOulusta sanoo.

Hiiliviisas-klinikoita pilotoidaan

Haapaniemen mukaan hankkeessa pilotoidaan Hiiliviisas-klinikoita. Tavoitteena on luoda pysyvä palvelu mukana olevien kaupunkien palvelutarjontaan. Oulussa pilotointipaikkana on BusinessAsema ja Turussa Kupittaan kampusalue. Espoossa pilotointeja tehdään matkailualan yritysten kanssa.

CarbonWise käynnistyi huhtikuun alussa ja se jatkuu vuoden 2021 loppuun saakka. Hankkeen budjetti on 443 278 euroa. CarbonWisea koordinoi Oulun kaupunki, mukana hankkeessa ovat myös Espoo Marketing ja Turun ammattikorkeakoulu.

Lue lisää CarbonWise-hankkeen tavoitteista

Lisätietoja:
Tiina Haapaniemi
projektipäällikkö
BusinessOulu
puh. 050 302 3196, tiina.haapaniemi(at)businessoulu.com