Siirry sisältöön

6Aika-strategian tulokset yksissä kansissa – lue täältä

6Aika-strategian loppujulkaisu ”Kaupunkien aika” on nyt ulkona! Julkaisuun on koottu tiivistetysti tuloksia ja käytännön kokemuksia kuutoskaupunkien yhteisestä kehittämisestä.

Strategia on aloittanut uuden luvun suomalaisten kaupunkien kehittämisessä, yhdessä kehittämisen ja ketterien kokeilujen aikakauden. Vuoden 2014 jälkeen 6Aika-strategian alla on viety läpi kymmeniä hankkeita, jotka ovat muuttaneet suuria kaupunkeja avoimemmiksi, älykkäämmiksi ja ilmastoviisaammiksi. Strategian toiminnassa on ollut mukana lähes 4 000 yritystä.

Kaupunkien aika -julkaisussa on kolme pääosiota:

  • Strategiasta-osio esittelee 6Aika-strategian päätulokset
  • Kentältä ja kortteleista -osio sisältää kuvaukset siitä, minkälaisia vaikutuksia 6Aika-strategialla on ollut Helsingin, Espoon, Tampereen, Vantaan, Oulun ja Turun kehittymiseen. Lisäksi osiossa on yrityscaseja ja esimerkkejä työnhakijoiden ja opiskelijoiden osaamisen kehittämisestä. Myös 6Aika-strategian vaikutuksia eri kehittämisteemoissa esitellään tässä osiossa.
  • Tulevaisuus-osio valottaa kaupunkien tulevaisuuteen vaikuttavia trendejä

6Aika-hankkeita on käynnissä kesäkuun loppuun 2022 saakka, seuraa viimeisten hankkeiden tuloksia sivuillamme ja Twitteristä Kuutosaika-tililtä.

Lue tästä 6Aika-loppujulkaisua Kaupunkien aika (pdf)