Siirry sisältöön

6Aika-hankehakujen sparraukset vuonna 2019

Vuonna 2019 järjestetään jatkuva EAKR-haku (21.1.-18.10.2019) sekä kaksi ESR-hakua (21.1.-29.3.2019 ja 10.8.-18.10.2019).

Kuutoskaupungit ja keskitetty 6Aika-strategiatoimisto järjestävät kaikille halukkaille hankekohtaista sparrausta hankehakemuksen valmisteluun.

Sparraus on tarkoitettu koko hankekonsortiolle ja on toivottavaa, että mahdollisimman moni hankekonsortion jäsen osallistuu siihen.

Sparrausaika varataan sähköpostilla (info(at)6aika.fi). Kerro varauksen yhteydessä omat yhteystietosi, millaisesta hankkeesta on kyse, keitä hankekonsortioon kuuluu, onko hanke ESR- vai EAKR-hanke. Aika sparraukseen sovitaan tapauskohtaisesti.

Sparrauksessa kuutoskaupunkien edustajat ja keskitetty 6Aika-strategiatoimisto auttavat hakijoita kiteyttämään ja konkretisoimaan hankeideaa.

Sparraustilaisuus kestää 1,5 tuntia ja se järjestetään Helsingissä. Tarkempi paikka kerrotaan sparrausajan varauksen yhteydessä. Sparraukseen voi osallistua myös etäyhteydella, mutta suosittelemme paikan päälle tulemista.

Sparrauksessa hyödynnetään 6Aika-vaikuttavuusmallia ja valmistautumisesta lähetetään erikseen tarkemmat ohjeet ilmoittautumisen yhteydessä.

Ennen sparraukseen tulemista hankekonsortion on hyvä valmistella hankehakemusta yhdessä, jotta konsortiolla on yhteinen käsitys hankkeen tavoitteista ja toimenpiteistä.

Lisätietoa sparrauksesta: info(at)6aika.fi.

Uudenmaan liiton koulutusmateriaali hyödynnettävissä 

EAKR-hankkeiden rahoittaja Uudenmaan liitto on järjestänyt kevään 2019 aikana myös omia verkkokoulutuksia liittyen hankerahoituksen hakemiseen.

Verkkokoulutusten materiaali hyvän hankehakemuksen kirjoittamisesta sekä indikaattoreista ja de minimis-tuesta löytyy rakennerahastot.fi -sivuston materiaalipankista.