Siirry sisältöön

6Aika esillä tapahtumissa Euroopassa erityisesti ilmastoviisauden teemoilla

22.08.2019 | 6AikaUutiset

Nordic Edgessä viime syksynä Kimmo Heinonen Helsingin kaupungilta esitteli 6Aika-strategiaa.

Syksyä värittää 6Aika-strategian esittäytyminen eri tapahtumissa kotimaassa ja ulkomailla.

6Aika-strategia on kumppanina Nordic Edge Expossa syyskuussa. Energiaviisaat kaupungit -hankkeella on ohjelmassa myös paneelikeskustelu, jonka vetää hankkeen projektipäällikkö Tuomas Vanhanen Tampereen kaupungin Smart Tampere -ohjelmasta.

Lokakuussa 6Aika järjestää yhteistyössä mm. Euroopan komission DG Region ja Oslon EU-toimiston kanssa paneelikeskustelun European Week of Regions and Citiesissä. Vuosittaisessa tapahtumakierrossa tämä on tärkein kaupunkien ja alueiden tapahtuma. Cities and Regions: Leaders in addressing climate change -paneelikeskustelu pidetään Brysselissä 10.10. kello 11:30-13. 6Aikaa keskustelussa edustavat johtaja Pekka Sundman Turun kaupungilta ja niin ikään projektipäällikkö Tuomas Vanhanen Energiaviisaat kaupungit -hankkeesta.

Olkkari tiivistää kaupunkikehittäjien verkostoa

Elokuun lopulla 6Aika on mukana kotimaassa The SHIFTissä. Yhteiskontilla Turun kaupungin kanssa nähdään mm. Leijonanluola, jossa yritykset pitchaavat ideoitaan kuutoskaupungeille.

Ei sovi unohtaa myöskään 6Aika-verkostolle ja muiden kaupunkien kehittäjille suunnattua Olkkaria, joka järjestetään 28.10. Messukeskuksessa. Tapahtuma on koonnut joka vuosi satakunta suomalaista kaupunkikehittämisen asiantuntijaa oppimaan ja verkostoitumaan.

6Aika-tapahtumia julkaistaan sivulla 6aika.fi/ajankohtaiset/kaikki-tapahtumat/ Seuraa myös Twitterissä tiliä @kuutosaika ja hashtagia #6Aika, niin pysyt kärryillä tulevista tapahtumistamme.